Gevelbekleding | Dakbedekking | Staalconstructies | Staalplaatbetonvloeren | Lichtstraten | Dakveiligheid

Staalconstructies

Staalconstructies

Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk aanspreekpunten heeft, verzorgen wij de staalconstructies. Samen met onze betrouwbare partners leveren en monteren we staalconstructies. Ook verzorgen we constructieberekeningen, tekeningen, detailberekeningen en alles wat hierbij komt kijken. Zo leveren en monteren we ook overheaddeuren, deuren, kozijnen, puien en betonvloeren.

Toepassing van staal

Het gebruik van staal is veelzijdig en brengt veel voordelen met zich mee. Staal is namelijk een robuust en sterk materiaal, maar toch erg flexibel om mee te werken. Dit komt doordat het een materiaal is dat eenvoudig uitgebreid of veranderd kan worden, in tegenstelling tot materiaal zoals beton of hout. Ook is het materiaal lichter dan beton en daardoor makkelijker mee te werken. Daarnaast heeft staal een hoog draagvermogen met een laag gewicht.

Duurzaam materiaal

Een staalconstructie is een duurzame manier voor het bouwen van een constructie. Staalwinning levert namelijk geen afval op en daarnaast is de productie ervan ook erg duurzaam in tegenstelling tot andere materialen. Daarnaast is staal een duurzaam materiaal omdat het gemakkelijk te recyclen en hergebruiken is. Het kan met weinig inspanning gescheiden worden van andere materialen. Gesloopte structuren kunnen gemakkelijk worden aangepast, schoongemaakt en vervolgens hergebruikt.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u samenwerken? Neem dan contact met ons op.