Een overzicht van recente projecten

Projecten

Wij zijn trots op ons werk en onze mensen

Bekijk recente projecten

Van den Brink Koeltechniek Kampen

Nieuwbouw

Ampèrestraat Purmerend

Renovatie

KFC Harderwijk

Nieuwbouw

Burger King Harderwijk

Nieuwbouw

La Place Harderwijk

Nieuwbouw

Comfort Carwash Apeldoorn

Nieuwbouw

Cannondale Almelo

Nieuwbouw

Kovax Almelo

Renovatie

Companjen Bedrijfswagens Vriezenveen

Nieuwbouw

Van der Sluis Technische Bedrijven Kampen

Nieuwbouw

Poorthuis Printing/ Packaging Vriezenveen

Nieuwbouw

Connection Systems BV Venhuizen

Nieuwbouw

Voortman Bouw Wierden

Nieuwbouw

Nijwa Hengelo

Nieuwbouw

... Binnenkort meer projecten

Wij werken aan nieuwe pagina's

Riwald Recycling Almelo

Woning Apeldoorn

Aan de Boommarter te Apeldoorn hebben wij deze prachtige woning gebouwd vervaardigd uit 200 mm dikke steenwol panelen met gemoffelde aluminium kaderprofielen rondom. Naar een ontwerp van Courage uit Apeldoorn.

Chiropraktijk Staphorst

Voor deze chiropraktijk in Staphorst hebben wij de dak- en gevelbeplating verzorgd. De gevelplaten bestaan uit verschillende typen profielen in de kleur Prisma Ephyra. Zowel punt- als plankprofielen. Door gebruik van puntprofielen ontstaat een mooie schaduwwerking. Ontwerper: Courage.

Rewe Supermarkt Heinsberg

Wir möchten für Ten Brinke Bau die Rockpanel Fassade verkleidung versorgen. Wir haben dafür Rockpanel Woods standard Teak gebraucht. Das gibt ein wirklich schöne und schicke Ausstrahlung.

Hiemstra Middenmeer

Werk Hiemstra op de Agriport 109 te Middenmeer in opdracht van Ooms Bouw BV te Scharwoude. Opgeleverd in november 2013. Voor dit project hebben wij 5768 m2 dakplaten en PVC dakbedekking aangebracht. Aan de buitengevels hebben wij 3143 m2 sandwich buitengevels gemonteerd. Dit alles met een hoge isolatiewaarde. Opvallend aan dit pand zijn de speciaal voor Hiemstra geproduceerde lichtgroene kaders.

Demcon Enschede

Voor de uitbreiding van het pand van Demcon in Enschede, met 950 m2 vloeroppervlak, hebben wij de wanden opgebouwd met sandwichpanelen (7016) . Daar overheen zijn gedeeltelijk horizontale golfplaten (9006) gemonteerd.

Total Lelystad

Voor de nieuwbouw van een Total tankstation in Lelystad hebben wij RVS buitenplaten aangebracht. Opvallend aan dit pand zijn de speciaal op maat vervaardigde 3mm dikke gepoedercoate rode 'ogen'. Op het dak van dit pand hebben wij een groen tuindak aangebracht. Voordeel hiervan is een hogere levensduur van het dak en een betere warmte wering en geluids isolerend vermogen. En het ziet er ook nog eens mooi uit! In Bilthoven en Herten staat ook zo'n Total tankstation.

Carwash 360 Alkmaar

Voor de nieuw te bouwen wasstraat, Carwash 360 in Alkmaar, hebben wij horizontale panelen met mooie rondingen aangebracht.Op het dak van dit pand hebben wij speciaal rond gefelste dakkappen gemonteerd. Een felsdak bestaat uit aluminium dakpanelen met opstaande randen, bij de montage op de bouw worden deze in elkaar gevouwen (gefelst). Het risico van lekkage is nihil omdat er bij deze verbinding geen schroeven door de dakhuid worden aangebracht. Felsdaken zijn geschikt voor alle dak typen, 3% hellend of licht gebogen. Felsdaken hebben een hoge isolatiewaarde en zijn leverbaar in verschillende kleuren en caotings.

Honda Scholing Twente Almelo

Voor de renovatie en uitbreiding van Honda Scholing Twente hebben wij het hele pand een facelift gegeven met mooie zwarte panelen en zilverkleurig zetwerk tussen de nieuwe puien.

Appartementencomplex Blekerstraat Almere

Renovatie appartementencomlex aan de Blekerstraat 30 te Almere Stad in opdracht van Van Wijnen Lelystad BV. Opgeleverd februari 2012. 638 m2 puntprofielen type 37/460 in opvallende kleuren Prisma Aurora, Pegasus, Ephyra, Helios en Aquarius. Daartussenin 2 en 3 mm dikke aluminium gemoffelde gevelbanden, boeien en dakkappen.

Krommenhoek Apeldoorn

Werk Krommenhoek (handelt in grondverzetmachines) in opdracht van Redon Bouw BV te Vaassen. Architect Courage Architecten te Apeldoorn. Opgeleverd januari 2012. 3476 m2 staaldak en PVC dakbedekking 1890 m2 binnendozen en zwarte Twin Profiel buitenplaten 1090 m2 sandwich binnen- en buitenwanden 26 stuks lichtstraten met 8 stuks ventilatieluiken Opvalllend zwarte wangen met de bedrijfsnaam er op.

Gemeentehuis De Goorn

Gemeentehuis te De Goorn in opdracht van Hecon Bouwgroep te Avenhorn. Opgeleverd mei 2008. Gevel vervaardigd uit 2 mm dikke aluminium cassettedelen (2350 stuks) bevestigd d.m.v. bedhaak systeem. Panelen zijn gepoedercoat in witte kleur en door de rondingen en vele hoeken allemaal maatwerk.

XXL Zwembad Almere Poort

In Almere Poort hebben we de complete gevelbekleding mogen verzorgen van het 24 meter hoge XXL zwembad. De gevel is deels opgebouwd uit binnendozen met isolatie en deels uit sandwichpanelen. De verschillende vlakken bestaan uit witte gestanste WellTec profielen en goudkleurige (Pyrite Gold/Silver prefab panelen. Totaal ruim 3100 m2 gevel- en plafondbekleding.

Carwash H20 Zoetermeer

Na Spijkenisse hebben we ook in Zoetermeer een H20 Carwash gebouwd. De sandwichpanelen zijn rond gemaakt en voorzien van de bijzonder fraaie kleuren Topaz. en Jet Black. Totaal 1940 m2 staaldak en ruim 1500 m2 sandwichpanelen. Zwarte gevelbanden van aluminium composiet accentueren de diverse raampartijen.

Poorthuis Almelo

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u samenwerken? Neem dan contact met ons op.