Duurzaam ondernemen doen we samen

Over ons

Catsburg Dak- en gevelbekleding B.V.

Catsburg Dak- en Gevelbekleding B.V. is al meer dan 30 jaar een begrip in de metaalbouw en dakdekkerswereld. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, adviseren, leveren en monteren van metalen en aluminium dak- en gevelbekledingen, voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Ook voor kunststof- en bitumineuze dakbedekkingen kunt u bij ons terecht.

Catsburg Dak- en Gevelbekleding BV is opgericht in Almere in 1992 door Martha en Henk Catsburg. In 2001 is het bedrijf verhuisd naar Wierden en in 2009 naar Almelo.

Eerst in Wierden en later in Almelo groeit het bedrijf verder uit naar 12 vaste personeelsleden. Met onderaannemers zijn er elke dag 25-30 personen aan het werk voor het bedrijf. Steeds meer klanten uit de regio weten ons te vinden.

In 1994 kwam Willem Catsburg in het bedrijf werken. In 2015 heeft hij het bedrijf over genomen en runt hij het bedrijf samen met zijn vrouw Irene die zelf ook aan het roer heeft gestaan van meerdere bedrijven.

Sinds januari 2021 is het bedrijf gevestigd langs de N36 in een gloednieuw eigen bedrijfspand.

Inmiddels hebben ze een eigen vastgoed afdeling waarin ze bedrijfsruimtes verhuren en verkopen.

De klanten komen uit heel Nederland en soms ook België en Duitsland. Ze bouwen supermarkten voor onder andere Albert Heijn, Aldi en Lidl. Daarnaast bouwen ze wasstraten, bedrijfsverzamelgebouwen, tankstations, zwembaden, sporthallen, scholen, kantoorgebouwen en woningen.

De kracht zit in het snel kunnen schakelen, korte levertijden, afspraken nakomen, goede adviezen en eerlijke en constante prijzen bieden voor de klanten. Is het morgen druk dan kunt u nog steeds rekenen op de prijs van vandaag. Zij leveren een product af met een hoog afwerkingsniveau en verlenen hier 10 jaar garantie op.

Zij zijn niet de grootste maar wel de beste.

Ons Team

Maak kennis met ons team

Willem Catsburg

Directeur/Eigenaar

Irene Catsburg

Creative Marketing Director

Gerwin van Dijk

Projectcoördinator

André Leusink

Calculator

Marcel Vlieger

Projectleider