Duurzaam ondernemen doen we samen

Over ons

Catsburg Dak- en gevelbekleding B.V.

Catsburg Dak- en Gevelbekleding is gespecialiseerd in het ontwerpen, adviseren, leveren en monteren van metalen en aluminium dak- en gevelbekleding, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. Ook leveren wij kunststof- en bitumineuze dakbedekkingen aan.

Het bedrijf is in 1992 opgericht in Almere door Martha en Henk Catsburg. Het bedrijf is in 2001 verhuist naar Wierden en in 2009 naar Almelo. Tegenwoordig zijn wij te vinden op het Bedrijvenpark Twente Noord te Almelo, waar wij sinds 2021 ons gloednieuwe bedrijfspand hebben geopend. Hier beschikken wij daarnaast over een eigen vastgoedafdeling waar bedrijfsruimtes worden verhuurd en verkocht.

Onze klanten zijn zowel te vinden in Nederland als België en Duitsland. Wij hebben onder andere projecten gerealiseerd voor de supermarktketens Albert Heijn, Aldi en Lidl. Daarnaast tankstations zoals Shell, Texaco en Avia. Maar ook voor bekende merken als onder andere Porsche, Remia en Heracles hebben wij projecten gerealiseerd. Bij ons kan je ook terecht voor kantoorgebouwen, bedrijfsverzamelgebouwen, wasstraten, zwembaden, sporthallen en woningen.

Onze kracht zit in snelheid, transparantie en duidelijke communicatie. Wij leveren producten af met een hoog afwerkingsniveau en 10 jaar garantie. Geïnteresseerd in ons? Kom langs voor een kop koffie op ons kantoor in Almelo. Of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u samenwerken? Neem dan contact met ons op.