Duurzaam bouwen doen we samen

Dé specialist in de metaalbouw en dakdekkerswereld

Al meer dan 30 jaar

Catsburg Dak- en Gevelbekleding

Catsburg Dak- en Gevelbekleding B.V. is al 30 jaar een begrip in de metaalbouw en dakdekkers wereld. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van dak- en gevelbeplating en bitumineuze- en kunststof dakbedekkingen. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

0
Jaar ondernemerschap
0 +
Opgeleverde projecten

Trots op ons werk

Wij bouwen door heel Nederland en omstreken. Onze vaklieden werken uitsluitend met hoge kwaliteit aan materiaal en producten. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste, duurzame materialen en producten en de laatste designs. Hiermee én met ruim 30 jaar ervaring, brengen wij de mooiste bouwprojecten tot een uniek resultaat. Wij zijn pas echt tevreden, als onze klant dat ook is. Benieuwd naar de resultaten?

Bouwen doen we samen

Specialist in dak- en gevelbekleding

Bouwen doen we samen en wij zorgen er graag voor dat dit zo flexibel en duurzaam mogelijk verloopt. Daarom ontzorgen wij u graag met extra disciplines zoals staalconstructies, overheaddeuren, loopdeuren, kozijnen, lichtstraten, borstweringen etc. Hoe minder het aantal aanspreekpunten, hoe minder u zelf hoeft te regelen. 

Oog op de toekomst

Wij vinden duurzaam bouwen belangrijk. Dat zie je terug in ons materiaalgebruik en werkwijze.

Prijs - kwaliteit

Wij bieden voor u de beste prijs en kwaliteit verhouding aan.

Korte lijnen

Bij ons weet u waar je aan toe bent. Korte lijnen betekent duidelijke verwachtingen.

Wij kunnen u volledig ontzorgen

Onze diensten

Burger King Harderwijk
Kovax Almelo
Schermafbeelding 2022-11-29 om 16.40.21
Schermafbeelding 2022-11-29 om 16.45.27

Dakbedekking

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van zowel hellende als platte daken. Het gebruik, de levensduur en design bepaald welk type dak voor u geschikt is. 

Gevelbekleding

Gevelbekleding is niet alleen ter isolatie, ook biedt het de mogelijkheid uw gewenste ontwerp te realiseren door middel van design. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Staalconstructies

Staal is een duurzame manier om een constructie te bouwen. Ook zorgt een staalconstructie ervoor dat een gebouw in de toekomst gemakkelijk uit te breiden is. Het biedt eindeloos veel voordelen.

Lichtstraten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Duurzaamheid

Duurzaam bouwen doen we samen

Een woning of bedrijfspand wordt gebouwd met als doel zo lang mogelijk mee te gaan. Daarom hechten wij waarde aan de toekomst. Door duurzaam te bouwen kijken wij niet alleen naar de wensen van het heden, maar ook naar de wensen van de toekomst. Dit doen wij onder andere door te bouwen met recyclebare materialen. Ook binnen de montage zorgen wij ervoor dat het gebouw aan het eind van zijn levensjaren eenvoudig te demonteren en te recyclen is. Binnen ons eigen bedrijfspand hechten wij ook veel waarde aan duurzaamheid. Meer weten over hoe wij dit doen?