Gevelbekleding | Dakbedekking | Staalconstructies | Staalplaatbetonvloeren | Lichtstraten | Dakveiligheid

Dakveiligheid

Specialist in valbeveiliging dakveiligheid

Catsburg Dak- en Gevelbekleding B.V. hecht grote waarde aan de veiligheid, in welke vorm dan ook. Dit geldt zowel voor onze eigen werknemers als dat van derden. Op een (werk)plek waar gevaar bestaat om van hoogte te vallen, moeten maatregelen worden genomen. De maatregelen zijn afhankelijk van de situatie. Onze vakbekwame medewerkers kunnen u hierin vrijblijvend adviseren. Er wordt door ons te allen tijde op een ergonomisch en verantwoordelijke manier te werk gegaan. Hierdoor zorgen wij voor een veilige werkplek door middel van een (noodzakelijk) permanent valbeveiligingssysteem. Ook als gebouweigenaar draag je hierin een serieuze verantwoordelijkheid.

Geautoriseerd dealer

Catsburg Dak- en Gevelbekleding is geautoriseerd dealer van het merk MARQ en staan samen voor kwalitatieve hoogwaardige klim- en valbeveiliging producten. Dit varieert van de MARQ D-Anchor-serie tot en met diverse kabeltrajectsystemen, persoonlijke beschermingsmiddelen, signaleringen, gebodspictogrammen, toetredingsvoorzieningen en modulaire hekwerksystemen.

Catsburg Service Plan voor een volledige verzorging

Om de veiligheid van de werkplek tijdens beheer en onderhoud te waarborgen wordt de werkplek ingericht met de juiste klim- en valbeveiliging voorzieningen. Met het MARQ Service Plan worden de zorgen van gebouweigenaren volledig uit handen genomen dankzij dit unieke serviceconcept op maat. Het MARQ Service Plan sluit aan bij het MVO-beleid en bewaakt investerings- en exploitatiebehoefte. Daarnaast wordt er een levenslange product- en installatiegarantie op diverse klim- en valbeveiliging producten verleent.


Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u samenwerken? Neem dan contact met ons op.