Dak- & Gevelbekleding | Dakbedekking | Renovatie | Staalconstructies

Dak- & gevelbeplating

Dak- en gevelbeplating

Onze core business is het bekleden van gebouwen met dak– en gevelbeplating. Dak- en gevelbeplating is beschikbaar in uiteenlopende materialen en ontwerpen. Op deze manier kan er altijd een bijpassend ontwerp gemaakt worden, aan de hand van wat het bedrijf wil uitstralen. Wilt u advies of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. 

Dak- en gevelbeplating voor platte daken

Voor platte daken zijn er diverse typen dakplaten beschikbaar waar isolatie en dakbedekking op wordt bevestigd. Het warme dak is voornamelijk bij platte daken de meest voorkomende methode van dakisolatie. Een warm dak houdt in dat de isolatie van de dakconstructie aan de bovenzijde van de dragende constructie is aangebracht. De waterkerende laag bevindt zich boven de isolatie.

Dak- en gevelbeplating voor hellende daken

Bij hellende daken wordt er regelmatig gebruik gemaakt van sandwichpanelen in diverse uitvoeringen. Ook worden vaak enkelvoudige dakplaten geplaatst, oftewel koud dak. Bij een koud dak is de isolatie aan de onderzijde van de dragende constructie aangebracht, de waterkerende laag bevindt zich direct bovenop de dragende constructie. Ook is het mogelijk geïsoleerde constructies te plaatsen, bestaande uit een onderplaat, isolatie, regelwerk en als afwerking een fels- of golfplaat. Er zijn veel mogelijkheden qua vorm, afwerking, coating en kleur.

Vragen over een product of dienst?