Gevelbeplating
Gevelbekleding in alle vormen en maten

Gevelbekleding | Dakbedekking | Staalconstructies | Staalplaatbetonvloeren | Lichtstraten | Dakveiligheid

Dak- en gevelbeplating

Gevelbekleding | Dakbedekking | Staalconstructies | Staalplaatbetonvloeren | Lichtstraten | Dakveiligheid

Diensten

Advies gevelbeplating

Uw bedrijfspand bepaalt de uitstraling van je bedrijf. Daarom vraagt dit om een representatieve look. Daarnaast wilt u zo lang mogelijk genieten van het pand, waardoor ook hoogwaardige kwaliteit van belang is. Het persoonlijke advies dat wij u geven over gevelbeplating, wordt dit dan ook afgestemd op uw eigen situatie en gebruiksdoel.

Bij het kiezen van de juiste gevelbeplating spelen twee factoren een belangrijke rol. Namelijk uitstraling en materiaalkeuze. Als het gaat om materiaalkeuze bestaan er veel verschillende uitvoeringen, kleuren en coatings. Hiermee kan de gewenste uitstraling bereikt worden. De keuze voor materiaal is uiteindelijk afhankelijk van de gewenste functie van de gevelbeplating. Dit is weer afhankelijk van onder andere de werkzaamheden die u binnen het pand uitvoert, de gewenste isolatiedichtheid, de vormgeving van het gebouw en de locatie.

Sandwichpanelen

Op het gebied van sandwichpanelen is er een onderscheid te maken tussen vlakke en geprofileerde gevelpanelen. De vlakke panelen zijn licht optisch geprofileerd wat bijdraagt aan een extra sterke staalplaat en een verfijnde structuur. Hierdoor lijkt een gevel volledig strak en vlak. De geprofileerde panelen zijn sterk geprofileerd waardoor de profilering duidelijk zichtbaar is. Dit resulteert in een robuuste look en sterke lijnen. 

Naast profilering is er ook een onderscheid te maken in bevestiging. Vlakke panelen zijn ook leverbaar in een blinde bevestiging waardoor de schroeven na monteren niet meer zichtbaar zijn. Geprofileerde panelen worden altijd zichtbaar bevestigd. Deze schroeven zijn verkrijgbaar met een gecoate schroefkop waardoor ze minder in het zicht blijven. Bij horizontaal gemonteerde panelen zijn de schroeven te verbergen met een omegaprofiel.

Profielplaten

Profielplaten worden veel gebruikt als onderdeel van een opbouwsysteem. Namelijk een binnendoos, vervolgens isolatie en tot slot een profielplaat. Ook worden profielplaten gebruikt voor geïsoleerde gebouwen. Profielplaten kunnen ook gekozen worden ter verfraaiing van het bedrijfspand. Door middel van de vormen en het lijnenspel in de platen, zijn er unieke uitstralingen te creëren.

Sandwich paneel
Sandwich paneel
Profielplaat

Uitvoering naar wens

De keuze voor het soort gevelbeplating wordt volledig naar wens uitgevoerd. Hecht u minder waarde aan de uitstraling of heeft u behoefte aan een snelle oplossing? Dan helpen wij u aan een eenvoudige en betaalbare oplossing. Wilt u graag een unieke uitstraling creëren? Ook dan staan wij voor u klaar, om van uw gebouw een ware blikvanger te maken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u samenwerken? Neem dan contact met ons op.