Nieuwbouw

80 - 90% Van onze werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw van utiliteits-, sport- en overheidsgebouwen. We bekleden complete staalconstructie met dakplaten, dakbedekking en eigentijdse gevelbekledingen als trespa, steenvezelcementplaten, aluminium, composietplaten, metaal, aluminium en zink.

 

Renovatie

Gevels renoveren we, met een mooi woord 'restylen', door een nieuwe profielplaat en kleur over de oude plaat heen te monteren of door de oude gevelplaat te vervangen. Daken renoveren we door de overlagen of door vervanging en/of door te na-isoleren met een PIR isolatie en nieuwe dakbedekking.

 

Reparatie en onderhoud

Daken en gevels dienen voor een langere levensduur onderhouden te worden. Wij bieden onze klanten voor het dak een onderhoudscontract. Hierbij reinigen en inspecteren we jaarlijks de staat van het dak en rapporteren dit naar u als klant.

Ook gevels dienen periodiek gereinigd te worden. Hierdoor verdwijnt de vervuiling en blijft de glans en coating langer goed. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Wanneer een gevel gedeukt of gekrast is kunnen wij de plaat vervangen of uitdeuken en plamuren en spuiten. Dit laatste gebeurt met name bij sandwichpanelen omdat deze lastiger te vervangen zijn en ook duurder dan repareren.

 


© Copyright - Mijn bedrijf